Home

Rosa Hedge-On®

Onder het merk Hedge-On® worden kant-en-klare voorgevormde haagplanten aangeboden in twee nieuwe rozen selecties: één met witte en één met roze bloemen. Deze totaal nieuwe kruisingen zijn zeer gezond en geschikt om als haag te gebruiken. Onder hetzelfde merk worden ook voorgevormde groenblijvende haagplanten verkocht.

Naturosa®

Naturosa® staat voor een selectie van nieuwe, gezonde, rijkbloeiende rozen. Ze zijn uitvoerig getest en bekroond door een internationale jury op verschillende rozenwedstrijden. Ze zijn zeer geschikt om te planten in combinatie met vaste planten en zijn zeer gemakkelijk te verzorgen. Naturosa® rozen passen zeer goed in het hedendaagse tuin concept.

Ceci n’est pas une Rose®

Deze unieke rozenplanten, waarvan de miniatuur bloemen helemaal niet op rozen lijken, zijn met veel zorg gekozen omwille van hun ziekteresistentie, klimaatbestendigheid, bloeirijkheid, gebruiksvriendelijkheid en kleurenpracht. Ze staan allen op eigen wortel, dus geen wildopslag. Ze passen perfect vooraan in de vaste planten border, perk en openbaar groen.

Prunus Lusitanica ‘ Tico’

Prunus Tico is zeer winterhard. Tico heeft groen bladeren met bronskleurige, nieuwe scheuten. Het blad contrasteert heel mooi met de roodkleurige stelen. Prunus lusitanica Tico houdt van een zonnige plek in een zure, neutrale of alkalische grond. Snoeien kan in de zomer. De plant wordt 250 cm hoog en 150 cm breed en is met zijn bossige groei zeer geschikt voor een heg, als massabeplanting maar ook als solitair op terras of balkon, in gemengde containers of gewoon in de tuin of border.